Gluteenivaba brownie punapeediga

 

Tervislikum punapeedi püreega brownie on hea alternatiiv tavalistele küpsetistele. Tõeliselt pehme ja õhuline gluteenivaba brownie, mille valmistamiseks pole rasvainet kasutatud. Soovi korral võid punapeedi asendada banaani, maguskartuli, õunapüreega vms.

retsepti kogus

Kogus

9 lõiku

valmistamine

Valmistusviis

Küpsetamine 

Valmistusaeg

30 minutit

Käik

Käik

Magustoit

Koostisosad

Valmistamine

  1. Eelkuumuta ahi 180 kraadini ja vooderda koogivorm küpsetuspaberiga (max 20×20 cm)
  2. Sega kuivained omavahel kokku ja aseta kõrvale.
  3. Valmista peedipüree asetades 2 keskmise suurusega keedetud punapeeti köögikombaini ja töötle seni kuni moodustub püree. 
  4. Sega eraldi kausis kokku kõik märjad koostisosad välja arvatud šokolaad. Lisa kuivained märgadele koostisosadele ja sega.
  5. Sulata 70g šokolaadi vesivannil ja sega õrnalt taignasse.
  6. Vala brownie taigen ettevalmistatud vormi ja jaota ühtlaselt laiali kasutades spaatlit. Vala peale ülejäänud šokolaad.
  7. Küpseta eelkuumutatud ahjus 18-21 minutit.

Kommenteeri

avatar