India pähkli kreem lukuumaga
Tegin seda maiust esimest korda 5 aastat tagasi. Kui ma nägin müügil lukuuma pulbrit tuli taas karamellise india pähkli kreemi isu. Seda võib määrida saiale, leivale, õunaviilule või lisada pudrule jne. Samuti saab sellest pähkli kreemist väga hästi teha toorkooki.
Lukuuma pulber on magusa ja veidi karamellise maitsega, mis sobib hästi magustajana kasutada suhkru asemel.

Kogus
–

Valmistusviis
Segamine

Valmistusaeg
Pähkleid leotada üleöö, segamine 5min

Käik
Magustoit
Koostisosad
- 100g india pähkleid
- 1 dattel
- 3 tl lukuuma pulbrit
- näpuotsaga soola
Valmistamine
- Leota india pähkleid ööläbi vees.
- Kurna pähklid ja aseta köögikombaini või blenderisse koos teiste koostisosadega.
- Blenderda seni, kuni tekib kreemine tekstuur. Vajadusel lisa veidi vett või taimset piima.
- Kui soovid, võid lisada veidi sidrunimahla.
Kommenteeri