- Mõeldes Tervisele - https://moeldestervisele.ee -

India pähkli kreem lukuumaga

India pähkli kreem lukuumaga

Tegin seda maiust esimest korda 5 aastat tagasi. Kui ma nägin müügil lukuuma pulbrit tuli taas karamellise india pähkli kreemi isu. Seda võib määrida saiale, leivale, õunaviilule või lisada pudrule jne.  Samuti saab sellest pähkli kreemist väga hästi teha toorkooki.  

Lukuuma pulber on magusa ja veidi karamellise maitsega, mis sobib hästi magustajana kasutada suhkru asemel.

Retsept valmis koostöös 

Kogus

Valmistusviis

Segamine

Valmistusaeg

Pähkleid leotada üleöö, segamine 5min

Käik

Magustoit

Koostisosad

Valmistamine

  1. Leota india pähkleid ööläbi vees.
  2. Kurna pähklid ja aseta köögikombaini või blenderisse koos teiste koostisosadega.
  3. Blenderda seni, kuni tekib kreemine tekstuur. Vajadusel lisa veidi vett või taimset piima.
  4. Kui soovid, võid lisada veidi sidrunimahla.