Šokolaadiga kaetud kirsitrühvlid (5 koostisosa)

Need šokolaadiga kaetud kirsitrühvlid on tervislikud ja väga maitsvad. Vaja läheb vaid 5 koostisosa! Mina kasutasin selles retseptis Kalevi Bitter 70% šokolaadi, aga võid kasutada ükskõik millist tumedat šokolaadi.

 

 

Retsept valmis koostöös 

armastusest.jpg

 

retsepti kogus

Kogus

6-8 trühvlit

valmistamine

Valmistusviis

Segamine

Valmistusaeg

60 minutit

Käik

Käik

Magustoit

Koostisosad

Valmistamine

    1. Pane külmutatud kirsid, datlid ja vaniljeekstrakt köögikombaini ja töötle kuni kõik on segunenud.
    2. Seejärel lisa kaerajahu ja töötle uuesti, kuni tekib taigen.
    3. Võta lusikaga taigen ja vormi pallikesed (parem on vormida, kui käed on märjad).
    4. Aseta saadud pallikesed küpsetuspaberiga kaetud taldrikule ja pane sügavkülma 45-60 minutiks.
    5. Kui pallid on tahenenud, sulata šokolaad. Veereta pallikesed šokolaadis, aseta küpsetuspaberile tagasi. 
    6. Hoiusta saadud pallikesi külmkapis õhukindlas karbis kuni 1 nädal.

Kommenteeri

avatar