
Kogus
15 palli

Valmistusviis
Segamine

Valmistusaeg
60 minutit

Käik
Magustoit
Koostisosad
- 100g külmutatud kirsse
- 100g medjool datleid (umbes 5tk, kivid eemaldatud)
- 70g mandlijahu
- 1 tl vaniljeekstrakt
- kookoshelbeid
Valmistamine
-
- Pane külmutatud kirsid, datlid ja vaniljeekstrakt köögikombaini ja töötle kuni kõik on segunenud.
- Seejärel lisa mandlihaju ja töötle uuesti, kuni tekib taigen. Kui segu jääb liiga vedel lisa mandlijahu juurde.
- Võta lusikaga taigen ja vormi pallikesed (parem on vormida, kui käed on märjad).
- Aseta saadud pallikesed küpsetuspaberiga kaetud taldrikule ja pane sügavkülma 45-60 minutiks.
- Kui pallid on tahenenud, veereta neid kookosheveste sees ja aseta küpsetuspaberile tagasi.
- Hoiusta saadud pallikesi külmkapis õhukindlas karbis kuni 3 päeva.
Kommenteeri