Suhkruvabad muffinid
Küpsetan vahel lapsele vahepalaks muffineid. Üldiselt ma koostisosi kirja ei pane ja lisan kõike tunde järgi. Mõnikord sünnivad just nii maitsvad retseptid. Need suhkruvabad ja gluteenivabad muffinid maitsevad mu 1 aastasele väga ja meeldivad ka täiskasvanutele. Ideaalsed muffinid lastega peredele piknikule või väljasõitudele kaasa võtmiseks.
Mandlijahu võib asendada kaerajahuga.

Kogus
6 muffinit

Valmistusviis
Küpsetamine

Valmistusaeg
30 minutit

Käik
Magustoit/Vahepala
Koostisosad
- 2 keskmist banaani
- 2 muna
- 70g pähklivõid (mina kasutasin maapähklivõid)
- 60g mandlijahu
- 1tl küpsetuspulbrit
- 0,5tl kaneeli
- 50g marju (mina kasutasin külmutatud mustikaid ja vaarikaid)
Valmistamine
- Blenderda banaan, munad ja pähklivõi ühtlaseks massiks.
- Seejärel lisa mandlijahu, küpsetuspulber, kaneel ja sega taignaks.
- Vala taigen muffinivormidesse ja puista peale marju.
- Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit, muffinid on valmis kui hambaorgi külge enam taigent ei jää.
Kommenteeri