Üleöö puder mustikatega (9 koostisosa)
Kui sa oled värskelt emaks saanud nagu mina või lihtsalt kiire elutempoga ja pole palju aega hommikusöögi valmistamiseks, siis üleöö puder on just sulle. Võid selle valmistada purki või karpi, mille saad hõlpsasti kaasa võtta ja süüa näiteks tööle jõudes.
Üleöö putru võid teha just selliste maitsetega, mis sulle meeldib, aga siin on sulle retsept, mis maitseb täpselt nagu mustikamuffin.

Kogus
ühele

Valmistusviis
Segamine

Valmistusaeg
10 minutit

Käik
Hommikusöök
Koostisosad
- 90g täisterakaerahelbeid
- 80g mustikaid
- 100g maitsestamata jogurtit (võid asendada taimse jogurtiga)
- 2 spl chia seemneid
- Umbes 3 spl piima ( oleneb kui paks on jogurt, mina kasutasin kaerapiima)
- 1 tl vanilla ekstrakti
- 1 spl mett, agave- või vahtrasiirupit
- 1 tl riivitud sidrunikoort
- näpuotsatäis soola
Valmistamine
- Purusta mustikad kahvliga (jäta osa kaunistuseks kui soovid). Seejärel lisa ülejäänud märjad koostisosad (jogurt, piim, vahtrasiirup).
- Lisa ülejäänud koostisosad ja sega ühtlaseks.
- Pane külmkappi ja lase seista üleöö.
Lisamärkus:
- Puder püsib külmikus värskena kuni 3 päeva, seega võid julgelt valmistada ette 3 päeva hommikusöögi.
- Kui soovid tekstuurilt vedelamat putru võid lisada natuke piima enne söömist
Kommenteeri