
Kogus
2-4 inimesele

Valmistusviis
Segamine

Valmistusaeg
15 minutit

Käik
Salat
Koostisosad
- Värske kurk, umbes 300g, viilutatud
- Punane sibul, umbes 60g, viilutatud
- Värske till, umbes 15g, peeneks hakitud
- 2 spl punase veini äädikat
- 1 spl oliiviõli
- 1 spl sinepiseemneid
- Sool
Valmistamine
- Lisa äädikas, õli, sinepiseemned ja suur näpuotsatäis soola keskmise suurusega kaussi. Sega kuni kõik koostisosad on segunenud. Seejärel lisa viilutatud kurk, sibul ja peeneks hakitud till, sega hoolikalt läbi.
- Lase koostisosadel marineerida 5-10 minutit enne serveerimist. See salat on parim, serveeritud värskena. Kui salat seisab, siis lähevad koostisosad pehmeks ja vesiseks.
- Punase veini äädika asemel võid kasutada ka õunaveini äädikat.
Kommenteeri