Värske kurgi salat

Päikesepaiste ja soe ilm lausa kutsuvad sööma värskeid ja jahutavaid salateid. See krõmpsuv, värske kurgi salat on ideaalne pearoa või grill-liha kõrvale. Selle salati valmistamiseks vajad vaid 6 koostisosa.

 

 

retsepti kogus

Kogus

2-4 inimesele

valmistamine

Valmistusviis

Segamine

Valmistusaeg

15 minutit

Käik

Käik

Salat

Koostisosad

Valmistamine

  1. Lisa äädikas, õli, sinepiseemned ja suur näpuotsatäis soola keskmise suurusega kaussi. Sega kuni  kõik koostisosad on segunenud. Seejärel lisa viilutatud kurk, sibul ja peeneks hakitud till, sega hoolikalt läbi.
  2. Lase koostisosadel marineerida 5-10 minutit enne serveerimist. See salat on parim, serveeritud värskena. Kui salat seisab, siis lähevad koostisosad pehmeks ja vesiseks.
  3. Punase veini äädika asemel võid kasutada ka õunaveini äädikat.

Kommenteeri

avatar